1. Het appartement wordt uitsluitend gebruikt voor en wordt verhuurd als vakantiewoning.
  2. Bij reservering van meer dan een week voor aankomst of bij totale kosten hoger dan € 100,-- moet 50% van de totale kosten vooraf per bank worden voldaan. Bij aankomst dient u de rest van de kosten te voldoen. U mag ook vooraf de resterende kosten per bank overmaken.
  3. Per boeking wordt éénmalig een bedrag gerekend voor de kosten van de verplichte afname van bed-, bad en keukenlinnen en schoonmaken.
  4. De prijs van uw verblijf is inclusief kosten voor elektriciteit, verwarming, water en inclusief BTW en toeristenbelasting.
  5. "It Koaihûs" behoudt zich het recht voor tot prijswijzigingen, zonder voorafgaande publicatie. Kosten zijn niet onderhandelbaar.
  6. Roken is niet toegestaan.
  7. Gebruik van alle faciliteiten is op eigen risico.
  8. U dient het appartement bij uw vertrek in ordelijke staat achter te laten. Zoals bijvoorbeeld de vaatwasser uitruimen voor vertrek.
  9. Wij brengen geen borgsom in rekening bij uw rechtstreekse boeking bij It Koaihûs. U bent verplicht direct na een incident melding te doen aan ons van schade of verlies aan of van onze eigendommen welke door u is veroorzaakt.